Plakat

I en lille eksklusiv særproduktion har vi fremstillet to unikke plakater for Bork med temaerne “Naturen ved fjorden” og “Kultur og historie”. Hver plakat er lavet i 25 eksemplarer, og alle eksemplarer er håndnummerede og håndsignerede. Plakaterne måler 40×50 cm, er fremstillet i højkvalitetstryk i farver på godt papir (135/195 g).

Plakaterne er oplagte til udsmykning af sommerhuset eller som en souvenir, hvis du vil tage et minde med hjem fra din ferie i Bork. Tegneren bag plakaterne er arkitekt og Bork-nyder Thea Bech-Petersen.

Plakaterne koster 125 kr. pr. stk. uindrammet og 175 kr. pr. stk. indrammet.

Fremtidsplaner
Hvis der kommer stor efterspørgsel på plakaterne, vil vi producere dem i et større antal. Er du interesseret i at forhandle og sælge dem, må du gerne kontakte os.

Forudbestilling
Du kan forudbestille ved at skrive til os. Oplys ved forudbestilling:

  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Ønskes indramning?

Afhentning
Bestilte plakater vil kunne afhentes i Bork på Lærkevænget efter nærmere aftale. Afhentning i Århus er også en mulighed. Forsendelse vil vi gerne undgå, men vi kan nok finde ud af det, hvis du som køber betaler omkostningerne.

Betaling
Vi tager MobilePay, bankoverførsel og kontanter. Betaling ved afhentning.

Plakaten “Bork – naturen ved fjorden”. Thea Bech-Petersen. Reproduktion og anden gengivelse kun tilladt med udtrykkelig tilladelse fra ophavsmanden. Alle rettigheder forbeholdes © 2015.

Plakaten “Bork – kultur og historie”. Thea Bech-Petersen. Reproduktion og anden gengivelse kun tilladt med udtrykkelig tilladelse fra ophavsmanden. Alle rettigheder forbeholdes © 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.