Fiskeauktion på Bork Havn

Anden søndag i juli var det tid til Fiskeriforeningens årlige fiskeauktion under kyndig ledelse af Henrik Dam Christensen (tidligere fiskeriminister). Han havde fiskeriforeningens formand ved sin side til at præsentere fiskene og give de nødvendige stikord. Og så lød det ud over de mange fremmødte på havnen – “mindste bud er 50 kr., hvem byder det”, og derefter gik det ellers derudaf med buddene.

Der blev solgt mange forskellige fisk – pighvar, havkat, “ein schönes Dorsch”, rødtunge, kuller, krabbekløer med flere til stærkt varierende priser. Til vores skuffelse var der ingen helt med på auktionen. Fersk helt er vores favoritfisk på grillen. Men vi var heldige at få et bud på 100 kr. igennem for 3 store lyssej. Det har vist sig at være et godt køb. Vi har grillet en af dem – den var god.

Efter auktionen var der mulighed for at købe ørreder og rødspætter til faste priser.
Og der var selvfølgelig også mulighed for kulinariske glæder. I fiskeriforeningens telt kunne man købe sig en frokost med enten fiskefrikadeller eller fiskefileter.

Det kan også nævnes, at der var rigtig mange stande på denne søndags loppemarked, og mange af standene var placeret forskellige steder på havnen. Så der var i alt et fantastisk liv på havnen. En dag man ikke må snyde sig selv for at opleve.

DSC_1343 DSC_1333 DSC_1332DSC_1346DSC_1348

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.