To loppefundsbutikker i Nr. Bork

Indenfor 500 meter ligger to genbrugsbutikker i Nr. Bork. Hvis du er loppejæger, kan jeg anbefale dig at kigge ind i dem begge.

KFUM’s soldatermission er en genbrugsbutik af den helt gamle skole. Her finder du tøj, porcelæn, glas, nips og tingel-tangel, som er kommet ind via donationer eller dødsboer. Personalet har vist opdaget, at alt med et Royal Copenhagen-stempel skal have en højere pris end det øvrige, og måske vælter det ikke frem med de allermest attraktive retro-lopper – men prisen er altså også i bund, så du har chancen for at gøre et rigtigt godt fund her. Se åbningstider på www.borkgenbrug.dk.

i84572953._szw1280h1280_

Rundt om hjørnet og lidt nede ad gaden ligger en mere privat loppebiks, som kendes på skiltet “Antik, Retro, Lopper“. Det er nok meget betegnende, for her finder du som i så mange andre genbrugssteder alt fra helt aldeles fine ting ned til støvede ligegyldigheder, som man så i sit stille sind kan undre sig over overhovedet er blevet produceret. Du finder et helt rum med vinylplader, så måske kan du gøre dig et godt fund, hvis du er grammofon-ejer. Efter min mening er priserne i den høje ende, og forhandlingen er svær – men måske er du heldig at finde lige det, du leder efter.

IMG_9942

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.